2009-03-02 11:43:59• hírek • Szatmár.ro

Felejtse el a fogproblémáit

Sokan vannak, akik olyannyira félnek a fogorvosi beavatkozásoktól, hogy csupán az utolsó pillanatban keresnek fel egy fogorvosi rendelőt. A Dr. Telegdy József Fogorvosi Praxis fájdalommentes kezelést ígér Önnek.

Ne várja meg míg súlyosabb lesz a fogproblémája, hiszen minden betegség könnyebben kezelhető a kezdeti fázisban. Ha egészséges és szép fogakra vágyik érdemes rendszeresen kivizsgálásokra járnia, hogy időben tájékozódhasson a lehetséges betegségek veszélyeiről.

A Dr. Telegdy József Fogorvosi Praxis modern fogorvosi felszerelésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a betegek széles körű ellátását. A rendelőben minőségi higiénikus és fájdalommentes beavatkozásokat végeznek. A foghúzások, gyökérkezelések, illetve a különféle tömések mellett, fogékszerek felhelyezését és ultrahangos fogkőeltávolítást is vállalnak. Különböző anyagokból - acryl, fém-acryl, fém-kerámia, kerámia (porcelán) - fogpótlásokat is végeznek, valamint részleges és teljes fogsorokat is készitenek. Munkájukra garanciát vállalnak. A Dr. Telegdy József Fogorvosi Praxis intraorális kamerával történő diagnosztikával dolgozik.

Ha fogproblémákkal küzd keresse bizalommal a Dr. Telegdy József Fogorvosi Praxis rendelőjét, a Piata Pacii 1/16 szám alatt, vagy hívja a 0770-466.365-ös, a 0361-804.303-as, illetve a 0745-61.39.49-es telefonszámok egyikét. A rendelő hétfőtől péntekig 9-12 óráig, majd 14-17 óráig tart nyitva.

 

Keresse bizalommal a Dr. Telegdy József Fogorvosi Praxis rendelőjét, a Piata Pacii 1/16 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: