2018-11-13 14:53:06• hírek • (x)

Feledhetetlen éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

Rég buliztál már egy nagyot? De fürdőzni sem voltál már egy ideje? Akkor a lehető legjobb megoldást kínálja számodra szombaton az Aquastar.

Nem csak Szatmár megye, de bátran állíthatjuk, hogy az egész régió egyik legkedveltebb szabadidős célpontja a Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő, neve pedig az elmúlt években összeforrt a kihagyhatatlan éjszakai csobbanásokkal és a fergeteges bulikkal. Eddig nem volt ezekhez szerencséd? Nos, jó hírünk van számodra, az Aquastarban ugyanis e hét szombatján újra a tetőfokára hág a hangulat, így bepótolhatsz mindent, amiről eddig lemaradtál.
 

November 17-én 22 és 2 óra között egy igazi diszkós hangulatú éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar, de természetesen ez alkalommal sem maradnak el a közkedvelt szaunaszeánszok sem. Diszkóslágerek, szauna, lehet ezt még fokozni? Lehet bizony, ugyanis a fürdő partnere a Coca Cola lesz, és az első 300 belépőt váltó vendég egy Coca Coca terméket kap ajándékba. Az éjszakai fürdőzésre egy jegy korosztálytől függetlenül mindössze 28 lejbe kerül, ezért cserébe korlátlanul használhatod a fedett medencéket, a két termálvizes medencét, az összes szaunát, illetve részt vehetsz az óránként megrendezett szaunaszeánszokon is.
 

Bűn volna kihagyni egy ilyen lehetőséget, nem? Szombat este tehát irány mindannyiunk kedvenc fürdője, vesd bele magad az élményekbe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: