2014-05-23 16:06:48• hírek • Kocsis Zoltán

Feldarabolt Diaconescu!

Amint arról szerdán beszámoltunk, Dan Diaconescu gyakorlatilag kisajátította magának Szatmárnémetiben, a Hegyi úton található vasúti aluljárót: molinóival nem csak a felüljáró korlátját tapétázta ki, de az út korlátját is, mindkét oldalon.

A több tíz banner azonban nem sokáig hirdethette a korábbi showman jelöltségét, mivel péntek hajnalra ismeretlen tettesek szinte valamennyit kettőbe vágták. Történt mindez valamikor hajnali két óra után. Az elkövetők alapos munkát végeztek, mivel a felüljárón lévő molinóit is megrongálták, az egyikről pedig kivágták az arcát.

Az illegálisan kihelyezett molinók tönkretétele mindenképpen rongálásnak számít. Ennél is súlyosabb azonban, hogy az amúgy is megcsúfolt Hegyi út jelenleg úgy néz ki, mint egy rongyos brazíliai favella.

Nem elég, hogy a banneráradattal megszégyenítették városunkat, jelenleg szabályosan nevetség tárgyává tették! Így egyszerűen nem nézhet ki egy magát civilizáltnak nevező város a XXI. században az Európai Unióban. Mint ahogy idáig nem süllyedhet le egy választási kampány.

Megjegyzésként el kell mondanunk, néhány tíz kilométerrel távolabb Szatmárnémetitől nyoma sincs hasonló jellegű bannerháborúnak! Legyen szó Nagykárolyról, Érmihályfalváról vagy a határ túloldalán Nyírbátorról vagy éppen Debrecenről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: