2009-10-20 15:07:48• hírek • Gozner Gertrud

Féláron festhetjük hajunkat

Az ősz beköszöntével a természetes színek jönnek divatba, amelyek közelebb állnak a viselőjük eredeti hajszínéhez - tudtuk meg Vajda Katalintól, az Aphrodité Szépségszalon fodrászától.

Ilyenek többek közt a natúrszínek, a barna különböző árnyalatai a gesztenyétől a mogyoróig, valamint a vörös változatos tónusai - tette hozzá a szakember.

Azt, hogy melyik árnyalat áll közelebb hozzánk az arcformánk és a bőrünk szín dönti el leginkább - magyarázta a fodrász. A gazdasági válság hatásai a vendégek ízlésein is megmutatkozik, inkább a visszafogotabb árnyalatokat részesítik előnyben a harsányakkal szemben - osztotta meg velünk tapasztalatait a szakember.

Vajda Katalintól megtudtuk, hogy az ősz megünnepléseként az Aphrodité Szépségszalon különös akcióval kedveskedik a szatmári hölgyek számára. Október 19-től kezdve minden natúrszínnel - barnával avagy vörössel - történő hajfestésre ötven százalékos árengedményt biztosítanak. A Corvinilor 5 szám alatt található szépségszalonban kizárólag L'Oreal márkájú professzionális hajfestékekkel dolgoznak, amelyek nem fakulnak ki a két festés közötti időszakban.

Az akció december 31-ig tart, vagyis még a karácsonyi és szilveszteri hajszínünket is olcsóbban készítik el a szépségszalon fodrászatában. Ezen kívül a szalonban használt professzionális hajápoló termékeket akár haza is vihetjük, ugyanis csak itt kaphatók a L'Oreal által kifejlesztett, magas minőségű samponok, hajbalzsamok és hajformázó szerek, amelyek hozzájárulnak, hogy a fodrászatban elnyert hajszínünk a leghosszabb ideig élénk színű és csillogó maradjon.



Vajda Katalin, az Aphrodité Szépségszalon fodrásza


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: