2010-01-11 11:14:02• hírek • Gozner Gertrud

Felakasztva találták meg a közeli erdőben

Felakasztva találták meg azt a turci férfit, aki Szilveszter napján tűnt el otthonról.

A 43 éves Grigore Calin az év utolsó napján tűnt el nyom nélkül otthonról. A férfit utoljára december 31-én déli órákban látták, amikor elindult a helyi üzletbe, hogy tévékábelt vásároljon. A család szerint a férfi készülődött a szilveszterre, azért is volt szüksége a tévékábelre. Tizenegy óra körül elindult a két kilométerre levő boltba, és nyomtalanul eltűnt.

A férfi pár éve Belgiumban dolgozott, és csak a téli ünnepekre tért haza a falujába. A család kétségbeesve próbált a férfi nyomára bukkanni, még egy jövőbelátó asszonyságot is felkerestek, aki szerint a férfi életben van, csak balesetet szenvedett. A rokonság erre végigjárta a szatmári és avasújfalui kórházakat, mégsem akadtak az eltűnt nyomára. Keresésükben a rendőrség segítségét is kérték.

A rejtély végül pénteken, január 8-án oldódott meg, amikor is egy közeli erdőben megtalálták a férfi felakasztott holttestét. A család nem érti, hogy milyen szerencsétlenség érhette a hozzátartozójukat, hogy úgy érezte, véget kell vetnie az életének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: