2019-07-16 09:56:32• hírek • Bede Emőke

Feladta magát a rendőrségen a férfi, aki halálra gázolt Brüsszelben egy Szatmár megyei fiatalt

Fotó:lesoir.be
Fotó:lesoir.be

A belga sajtó információi szerint feladata magát az a 24 éves férfi, aki vasárnap reggel, a belga fővárosban halálra gázolt egy Szatmár megyei fiatalembert, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A 21 éves, kányaházi B. I. Petrisort a Place Rogier közelében, Brüsszel központjában gázolták halálra vasárnap hajnalban, 4 óra 45 perc környékén. A fiatalember sajnos a helyszínen életét vesztette, ám az autó sofőrjének nem csak halálos közúti veszélyeztetés miatt kell majd felelnie, hanem a baleset helyszínének elhagyása miatt is. Épp ezért a belga hatóságok mindent tűvé tettek érte, s ennek köszönhetően hétfőn délelőtt sikerült is kézre keríteni a csak A. M. monogrammal nevesített férfit.


A. M. kihallgatását már megkezdték, a bíróság pedig a következő 48 órában fog dönteni arról, hogy a nyomozás további részére letartóztatják-e a férfit vagy sem. Ugyanakkor a helyi sajtó azt is közölte, hogy a gázoló már egy ideje a rendőrség figyelmének középpontjában állt, ám ennek okát egyelőre nem pontosították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: