2009-02-13 10:29:25• hírek • Szatmár.ro / MTI / Inforádió

Feladta magát Sztojka Iván

Ügyvédjével jelentkezett a rendőrségen a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottja, Sztojka Iván, aki ellen a rendőrség körözést adott ki, és kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az Inforádió értesülései szerint már ki is hallgatták, azonban arról a rendőrség szóvivői nem nyilatkoztak, hogy Sztojka mit nyilatkozott. A kézilabdás késelésének két másik vádlottját, a sárbogárdi Raffael Sándort és a budapesti Németh Győzőt kedden Ausztriában vették őrizetbe.

Az Inforádiónak Csányi Zoltán elmondta, hogy a vallomás tartalmától függ, de valószínű, hogy a rendőrség indítványozni fogja Sztojka Iván előzetes őrizetbe vételét. Az őrnagy úgy vélte: mivel a férfi önként jelentkezett, valószínűleg érdemi információkkal tud majd szolgálni a veszprémi gyilkossággal kapcsolatban.

Marian Cozmát, a Veszprém férfi kézilabdacsapatának román válogatott játékosát vasárnap hajnalban halálra késelték egy veszprémi szórakozóhelyen. Amint arról korábban beszámoltunk, a 26 éves sportember épp csapattársaival ünnepelte, hogy barátjuknak gyermeke született, amikor még mindig tisztázatlan okok miatt, a gyanusított személyek verekedést provokáltak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: