2019-09-17 05:09:25• hírek • Blikk.hu

Fél éve nem beszél az apjával Bereczki Zoltán

Megdöbbentő vallomás! Bereczki Zoltán a Sztárban Sztár leszek! második részének felvételén elárulta: fél éve nem beszél az apjával.

A színész korábban többször nyilatkozott arról, hogy régebben sokat harcoltak egymással, ám az utóbbi években úgy tűnt, az egykori viták rendeződtek, hiszen Bereczki felnőtt, átélte saját sorsfordító pillanatait, és rájött, mennyire fontos egy fiú életében az édesapja. Tavaly tavasszal Ábel Anita (44) a YouTube-ra készült interjúsorozatában például már együtt álltak a kamera elé az édesapjával: Bereczki Zoltán és Károly egy teniszmeccs után közösen idézték fel a régi szép elmékeket, Zoli pedig többször is mély szeretettel tekintett az apjára. Ezek után még szívbemarkolóbbak a TV2 show-műsorában elhangzott szavai, miután végigkönnyezte az egyik versenyző előadását, aki Pápai Joci (38) Az én apám című dalát énekelte. 
 

– Elérzékenyültem, nekem is érdekes kapcsolatom van az édesapámmal, így ez hozzám is elért – próbálta magyarázni a versenyzői értékelésben elérzékenyülését a zsűritag, kollégáinak viszont egy kicsit többet is mondott a színfalak mögött. 
 

A sminkigazítási szünetben Horváth Tamás (27) érdeklődött Bereczki lelkiállapota felől, a színész pedig arra utalt, hogy ismét rosszra fordult a viszony kettejük között. 

– Az apámmal fél éve nem beszéltem, és ez most egy kicsit odavert. Úgy kellett abbahagynom a levegővételt, hogy ne üvöltve zokogjak – vallotta be a könnyeivel küszködve a színész. Bereczki korábban beszélt arról, hogy voltak olyan időszakaik, amikor nem voltak egymás életének részei. 
 

– Volt olyan szakasza az életemnek, amikor sokáig – és ez években mérhető – nem tartottuk a kapcsolatot – árulta el három éve Joshi Bharatnak a FEM3 Caféban, de egy, a HOT!-nak adott interjúban is beszélt már a viharos kapcsolatról. 
 

– Rettentő sok konfliktuson mentünk keresztül, túl erős a személyiségünk – mondta a hetilapnak. – Nagyon szeretem őt, de sokszor nem tudunk mit kezdeni egymás dolgaival. Azt is tudom, hogy ő is szeret, és sokat is segít. 


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: