2018-07-30 05:21:15• hírek • Blikk.hu

Fel akarták gyújtani Hajdú Péter éttermét

Több millió forint kár érte Hajdú Pétert, miután szombatra virradóra valaki megpróbálta felgyújtani az éttermét.

Az esetről az Index számolt be először. A Blikk információja szerint az étterem be volt kamerázva, így a hatóságok pontosan nyomon tudják követni, hogy mi is történt a gyújtogatáskor, így az elkövetőt is hamar elkaphatják.
 

A Blikk kereste a Like Bisztró tulajdonosát, Hajdút, ám ő a rendőrség kérésére a nyomozás ideje alatt nem nyilatkozik senkinek, ezért lapunknak sem akart mesélni a történtekről. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, kérdésünkre a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság rongálás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, amely még mindig tart.
 

Információnk szerint nem csak az utcán elhelyezett kamerák felvételeit kérték be a rendőrök, hanem az étteremnél készült videókat is megvizsgálják.

– Úgy tudom, hogy kristálytisztán látszik a videón az elkövető. Először csak egy autó tűnik fel a felvételen, abból szállt ki egy férfi. Ő ment oda az étteremhez, majd tüzet gyújtott. Amikor úgy látta, hogy elég nagyok a lángok, visszasietett az autóhoz, beült és gyorsan elhajtott. Azt nem tudni, volt-e más is az autóban – mondta lapunknak egy névtelenséget kérő informátor, aki elárulta, a szerencsének is köszönhető, hogy nem lett tragédia.


A cikk folytatásáért keresd el a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: