2018-11-11 10:55:05• hírek • Bede Emőke

Fekvőrendőr került a veszélyes körforgalomhoz

Október végén egy fiatal pár borult árokba, néhány nappal ezelőtt pedig egy kamion hajtott neki a Krasznaterebes közelében található körforgalomnak.

Az első esetben egy tasnádi férfi és párja ült abban az autóban, mely balesetet szenvedett. A sofőr először a körforgalomnak hajtott neki, majd az továbbdobta, az kocsi pedig az út mellett haladó árokban kötött ki. A két fiatalt súlyos állapotban emelték ki az összeroncsolódott járműből. Bár az ügyben készült rendőrségi jelentés szerint a balesetet a túlzott sebesség okozta, de sokak szerint az is elképzelhető, hogy a sofőr nem vette észre idejében a körforgalmat.
 

Hasonlóan járt az a kamionos is, aki kedden késő este hajtott neki a körforgalomnak. A sofőr szerencsére ép bőrrel megúszta a balesetet, viszont az általa vezetett monstrumban olyan súlyos károk keletkeztek, hogy útját már nem tudta folytatni. A sorozatos baleset miatt most fekvőrendőr került a körforgalomba vezető útszakaszra, ennek célja értelemszerűen az, hogy a nagy sebességgel érkező autósok még azt megelőzően lassítsanak, hogy behajtanak a kereszteződésbe. Mindemellett már jó előre táblák is figyelmeztetnek a "veszélyre". 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: