2011-04-07 17:06:00• hírek • Póti Orsolya

"Fekete-fehér" címmel nyílt fotókiállítás

"Fekete-fehér" címmel szervezte meg első kiállítását a "Prisma" Fotóművészek Egyesülete, mely alig egy hónapja alakult városunkban. Az érdeklődők huszonnégy fotós alkotásait csodálhatják.

Színvonalas kiállítással lepte meg a szatmári művészetkedvelőket a "Prisma" Fotós egyesület, mely március 2-án indult útjára öt műkedvelő fotográfussal. Az egyesület célja, amint azt már korábban is említettük, hogy Szatmárnémetiben is fellendítse, fejlessze és támogassa a fényképezést iparszerűen vagy hobbiból fotografálók munkáját.

A "Prisma"  április 7-én, csütörtök délután 16 órai kezdettel nyitotta meg első kiállítását, melynek a Szatmárnémeti "Dinu Lipatti" Filharmónia előcsarnoka adott otthont. Az érdeklődők  az egyesület huszonnégy tagjának - Alcazar Anna, Ardelean Alexandru, Ardelean Gabriela, Barbu Iulia, Bilanici Vasile, Butcovan Radu, Carja Vasile, Dacian Tudor, Dan Bale, Demian Remus, Jula Ciprian, Lapuste Andrei, Mihalca Radu, Mihály Zoltán, Pethő Bruno, Szabó Zoltán, Szilágyi Levente, Tadao Shibata, Tar Attila, Tinca Melinda, Ulici Adrian, Ulici Greta, Vaida Catalin Vasile, Zichor Eduard - feket-fehér művészi alkotásait tekinthetik meg.

A rendezvényt Ardelean Alexandru, az egyesület alelnöke és alapítótagja nyitotta meg, majd Adrian Stef, a Megyei Tanács alelnöke, Felician Pop igazgató és Deac Mircea igazgató mondott köszöntő beszédet.



Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: