2012-11-07 07:58:25• hírek • Blikk.hu

Fekete lakkcipővel temették Komár Lászlót

Színes ruhadarabok, barna Cadillac, fekete lakkcipő – az elhunyt zenész kívánságára különleges temetést kapott Komár László.

Több mint kétezer szempár lett könnyes, amikor pár perccel két óra után Komár László földi maradványát az amerikai halottaskocsiba csúsztatták, és felcsendült a Can't Help Falling In Love című Elvis-világsláger szívbe markoló magyar változata: Vártam rád, kegyes volt a sors, de engem már szerelmem kormányoz.

- Régóta birtoklom ezt a 75-ös Cadillac Seville-t, de nem gondoltam volna, hogy Laci lesz az első, akit viszek benne. Végig könnyeztem az úton - mondta Farkasdi Károly, az Állami Autó Múzeum tulajdonosa.

- Már a lelkünkben táncolnak a lakkcipők - kezdte a szervező, G. Németh György, aki a megszólalókat felkonferálta.

- Nem búcsúzni jöttem, hanem elmélkedni - mondta a dalszerző Nagy Tibor, aki 1980-ban az elsők közt segítette „a sármos vagány" szólókarrierjét.

- Egyet nem fogadtál el, hogy emberi méltóságod elveszítsd. Ezért nem vállaltad a gyógyszeres kezelést, de betegséged miatt sosem háborogtál, és senki sem tudott a heroikus küzdelemről, amelyet vívtál - vázolta a rákbeteg énekes orvosa, dr. Urbanek Krisztina, aki azt is elmondta, pár nappal október 17-i halála előtt Komár már készült „az utazásra".

A cikk folytatása, képek és videó a temetésről a Blikk.hu-n.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: