2018-07-22 04:47:11• hírek • Blikk.hu

Fekete László: Genetikai csoda vagyok!

Bár már korábban átengedte a terepet a fiainak, most mégis úgy tűnik, visszatér a sporthoz Fekete László: egy utolsó világbajnokság keretein belül mutatja meg tudását újra.

A Blikk is beszámolt arról, hogy közel 30 éves pályafutása után vonult vissza Fekete László, egy búcsúversennyel befejezve karrierjét. Még három év sem telt el a búcsú óta, máris úgy hírlik: az erőember már javában megkezdte a felkészülést, és jövőre indul élete utolsó világbajnokságán.
 

- Úgy vonultam vissza, hogy nemzetközi versenyeken már nem szeretnék többé indulni. De nekem azóta is ugyanolyanok a napjaim, mint régen, azóta is edzésben vagyok. Az igaz, hogy a doktorok a mai napig nem derítették ki, mitől ment ki az erő a ke­zemből, amivel három évig kínlódtam. Szó szerint nem tudtam hasz­nálni a kezemet, így edzeni is alig tudtam. Az orvostudomány csődöt mondott, a szervezetem végül saját maga rakta helyre a dolgokat. Úgy érzem, most úgy 80 százalékon vagyok. Szerintem a mostani állapotomban is jó eséllyel tudnék indulni egy nemzetközi megmérettetésen. De cél most a jövő évi világbajnokságon való indulás. Fizikális erőmmel nincs gond, egy 2 mázsás kőgolyót még mindig felemelek. 15 éve tartom a világrekordot, megdönthetetlen vagyok ebben a versenyszámban - mondta a Borsnak Fekete László, aki nem tud elszakadni a sporttól.
 

- Megfizettem én is az árát, sok kopásom van. Az emberi szervezetet nem arra találták ki, hogy 500 kilós golyókat cipelgessen. Az ízületek meg is sínylik sajnos. Az égiek szeretnek engem, a Tervezőm úgy rakott össze, hogy én egy genetikai csoda vagyok. Az egész világon eszméletlen ritka, hogy ilyen szerkezettel, ennyire terhelhető vázzal születik valaki - mondta a lapnak az erősportoló.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: