2009-03-05 12:24:33• hírek • Szatmar.ro

Fejsérüléssel tért vissza Ronaldo

A kétszeres világbajnok 13 hónap kényszerszünet után lépett ismét pályára.

A Corinthians 2-0 arányban nyerni tudott az Itumbiara csapata ellen a Brazil Kupában, ám a találkozó nem emiatt váltott ki fokozott érdeklődést, hanem mert hosszú sérülés után ismét pályára lépett Ronaldo Nazario da Lima.

Ronaldo a tavaly februárban egy Milan-Livorno olasz bajnoki mérkőzésen szenvedett térdszalagszakadást. Ezt követően pályafutása során immár harmadik alkalommal kényszerült térdműtétre, ezúttal a bal lábán. A hosszú rehabilitáció és 13 hónap kihagyás után, csütörtök hajnalban 23 percet kapott az edzőjétől, aki elégedetten nyugtázta tanítványa teljesítményét: „Remekül mozgott és megpróbálkozott néhány csellel is", nyilatkozta Mano Meneses, a Corinthians trénere. Sajtóértesülések szerint ugyanakkor a kétszeres Aranylabdás nem sokat mutatott egykori tudásából.

A mérkőzés után egy tragikomikus esemény tette még emlékezetesebbé Ronaldo visszatérését: a őt körülvevő rengeteg kamera és mikrofon erdejében az egyik fejen vágta a csatárt, akinek a hírek szerint komoly monokli keletkezett a jobb szeme alatt.

Nézze meg a Ronaldo visszatéréséről készült felvételt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: