2018-05-14 12:34:39• hírek • Bede Emőke

Fejre állt egy kocsi Alsóhomoród közelében

Lassan járj, tovább érsz –tartja a mondás, bár úgy tűnik, ezt nem ismerte az a sofőr, aki vasárnap borult fel autójábal Alsóhomoród közelében.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint a 36 éves szatmári nő túl gyorsan hajtott, emiatt elvesztette irányítását autója felett. Az irányíthatatlanná vált jármű lesodródott az úttestről, majd az út melletti füves területen landolt, fejre állva.
 

Sajnos az autóban többen is utaztak. Egy 28 éves nő és egy 30 éves férfi súlyos sérüléseket szerzett, egy 68 éves asszony pedig könnyebbeket. A sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, az eredmény szerint nem fogyasztott alkoholt, mielőtt volán mögé ült volna. A középkorú nő ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.
 

Azonban nem csak ennél a balesetnél volt dolguk az egyenruhásoknak: összesen 19 jogsit függesztettek fel a hétvége alatt. Három sofőr a megengedettnél gyorsabban hajtott, tizenketten ittasan szálltak autóba, négyen pedig szabálytalanul előztek. Emellett 17 sofőr az autója forgalmijának is búcsút mondhatott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: