2019-06-22 12:23:18• hírek • Nagy Tímea

Fejlődjünk együtt! Lépésről lépésre: itt a válasz, érdemes-e hajszolni a gyermek fejlődését

A szatmárnémeti Boldog Scheffler János Központ tette közzé közösségi oldalán az ingyenes kiadványt, melyből kiderül, hogy mit is kellene a korához képest tudnia a fejlődésben lévő gyermeknek.

Hat szervezet fogott össze Izlandról, Magyarországról, Romániából és Szlovákiából, hogy partnerséget kötve megalapíthassák a Bio-Trio projektet. A cél az egészséges kommunikáció kialakítása volt a speciális nevelési igényű gyermekek, szüleik, valamint a gyermekekkel foglalkozó szakértők és szakemberek között.

 

Ezt a brossúrát egy, a kommunikációról és az együttérzés fontosságáról szóló képzés ihlette, ezáltal a szülők is könnyebben tudják majd követni a gyermekük fejlődését, valamint egyszerűbben juthatnak hozzá a megfelelő segítséghez.

 

A 24 oldalas e-book nem csak azok számára ajánlott, akik  speciális nevelési igényű gyermekekkel állnak kapcsolatban, hanem egész egyszerűen mindenkinek. Legyen szó  szülőkről, nagyszülőkről vagy pedagógusokról, ez a füzetecske segít abban, hogy eligazodjanak a gyermekekkel szemben felállított elvárások erdejében.

 

A projektben résztvevő szakemberek a hat szervezet részéről: Ingibjörg Jónsdóttir, Soffía Guðmundsdóttir, Berglind Grétarsdóttir, Hildur Arnar Kristjánsdóttir, Björg Guðmundsdóttir Hammer, Guðrún Erla Árnadóttir, Vágner Judit, Rita Kárpáti, Madács Anita, Eszter Marschalek, Sari Pasztor, Krisztina Zsiday Galgóczi, Jana Muranska, Brigitta Fazekas, Gáll Anita, Menzák Szabina

 

Meglepődne, ha tudná, milyen tévképzetek vannak, és mennyien esnek kétségbe a közhiedelmek miatt!

 

Az olvasnivalóért kattintson az alábbi képre:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: