2009-04-27 17:48:13• hírek • Parajdi Andrea

Fejlesztik az infrastruktúrát

Közel két millió lejt utalt át a kormány ebben a hónapban a megye egyes utainak lekövezésére, modernizálására, illetve aszfaltozásra.

Modernizálják a Meggyesgombás-Sárközújlak-Adorján útszakaszt, amelyre 1,484 millió lejt fordítanak, a Kányaháza - Kakáktelep közti út rendbetételére 17.950 lejt, a Túrterebes-Nagygérce közti útszakasz modernizálására pedig 193.569 lejt szánnak. A Szakasz és Krasznasándorfalu közti útra 139.845 lejt, a Chiliánál lévő DJ 193 útra 95.110 lejt, a Kisdengeleg és Érdengeleg közti útszakasz felújítására pedig 55.809 lejt különítettek el.

A Szatmár Megyei Tanács sajtóközleményéből kiderül, hogy ebben az évben 5,741 millió lejt szánnak a megye különböző útszakaszainak lekövezésére, modernizálására, illetve aszfaltozásra. Ezeket a költségeket kormánytámogatással finanszírozzák.

Azokon a munkálatokon kívül, amelyekre áprilisban különítették el a támogatást, egyéb útszakaszokat is rehabilitálnak. Ilyen például a Sződemeter-Keszi-Érkőrös településeket összekötő útszakasz, az Avasfelsőfaluból a Luna Sesi sípályához vezető út, illetve a Ráksa és Domnest falvakat összekötő út is.

Idén 5,741 millió lejt költ Szatmár megye útrehabilitálásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: