2009-09-09 16:13:56• hírek • Gozner Gertrud

Fejlesztés gazdasági válság idején

Szeptember 11 és 12-én, pénteken és szombaton előadásokkal és bemutatókkal egybekötött nyílt napot tart a Consult Scolari Egyesület.

A rendezvény valójában két tematikus napra oszlik - tudtuk meg Iank Mirelától, az egyesület projektmenedzserétől.

A pénteki napon a vállalkozói szféra szereplőit számára várják az egyesület székházába,  a Fragilor utca 1 szám alatt. Az üzenet amit meg akarunk fogalmazni az, hogy más szemmel is lehet a gazdasági válságra tekinteni - magyarázta lapunknak a projektfelelős.

Ennek a periódusnak nemcsak negatív hatásai lehetnek, hanem ebben az időszakban akár fejlődhetnek is a cégek - fejtette ki Iank. A gazdasági válság kihívást is jelenthet a menedzserek számára, a cégek nem kell köteleőz módon veszteségesnek lenniük, akár még profitot is termelhetnek - tette hozzá.

Az előadások délelőtt fél tízkor kezdődnek, elsőként bemutatásra kerül az egyesület tevékenysége, majd neves cégek képviselői tartanak előadásokat a vállalkozás-fejlesztésekről a recesszió idejében. A vállalkozói napot szakkönyvkiállítás zárja.

A második napot a Consult Scolari oktatói a nyelvkurzusok bemutatásának szentelik. Szombaton rövid demonstratív tréningekre kerül sor angol és német nyelvből, amelyre minden érdeklődött szívesen látnak. A délelőtt tíz órakor kezdődő programokon többek közt olvasási és beszélgetési workshopokra kerül sor, lesz buisness english bemutató, és bemutatásra kerül a one-to-one nyelvoktatási módszert. Ezt a napot is szakkönyvkiállítás fogja zárni.


Pénteken és szombaton nyílt napot tart a Consult Scolari Egyesület.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: