2008-05-03 11:15:17• hírek • Czinzel László

Három nap izgalom az angol első osztályban

 A Premiere League három csapata is reménykedhet a rangos bajnokság megnyerésében

Három naposra nyúlik az angol labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulója, amelynek kezdete előtt még három csapat reménykedhet a végső győzelemben.

A legkedvezőbb helyzetben a Manchester United áll, amely ha hazai pályán nem botlik a West Ham United ellen, újabb nagy lépést tehet a címvédés felé. 

A hét közben a Bajnokok-Ligája döntőjébe jutott Vörös Ördögök az Old Traffordon fogadják a londoni Kalapácsosokat. Mielőtt bárki is azt gondolná, Cristiano Ronaldo és társai könnyedén elintézik a West Hamet, érdemes megnézni a statisztikákat: a két csapat legutóbbi három találkozásakor a jóval esélytelenebbnek tartott londoniak diadalmaskodtak. A Manchesterből ráadásul hiányzik majd a BL-elődöntőn megsérült Vidics, Rooney és Evra azonban játékra jelentkezett.

A szintén BL-döntős Chelsea csak hétfőn lép pályára a Newcastle United otthonában. Didier Drogbáék tehát a címvédő és listavezető manchesteriek eredményének tudatában készülhetnek a könnyűnek csöppet sem ígérkező fellépésre. A Newcastle az utóbbi hetekben látványosan magára talált, amúgy pedig hét éve nem hagyta győztesen távozni a Chelseat a St. James’ Parkból.

Az Arsenal már csak a csodában bízhat: ha megnyeri két hátralévő mérkőzését, az MU és a Chelsea pedig mindkét fordulóban hibázik, még az Ágyúsok is befuthatnak.

samsungsport.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: