2009-10-14 14:34:25• hírek • Szatmár.ro

Fejlessze könnyen idegennyelvtudását

Új nyelvtanfolyamokat indít a BLSH Nyelvoktató Központ.

A Bridge LSH Nyelvoktató Központ egy új tanfolyam-sorozatra várja a kedves érdeklődőket. október 19-én induló felnőtt nyelvtanfolyamaik kereten belül angol, német, francia, spanyol, magyar és román nyelv elsajátítására van lehetőségük, nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamaik kereten belül pedig LCCI, ECL, Cambridge, IELTS és TOEFL-típusú nyelvvizsgára készülhet fel a BLSH-val.

Iratkozási határidő : 2009 október 16.

A tanfolyamok 30 órás egységeket tartalmaznak, heti kétszer 2,5 órás ülésekben, időtartamuk pedig 6 hét. A jelentkezők idegennyelv ismeretét szintfelmérő teszt alapján állapítják meg, amely egy szóbeli és egy írásbeli részből áll.

Tanfolyamaik ára a következőket nyújtja a résztvevőknek:

- szintfelmérő  tesztelést;

- tananyagot (eredeti formában);

- segédanyagokat;

- felmérést a tanfolyam felénél;

- tanfolyam-záró  tesztelést

- részvételi elismervényt.

Miért jó  a Bridge LSH Nyelvoktató Központtal tanulni?

Tanfolyamaik nagy hangsúlyt fektetnek az idegen nyelven való kommunikációra, oly módon, hogy a résztvevők mind a négy alapkészséget fejleszteni tudják: szövegértés, olvasás, írás, beszéd.

A tanfolyamok során használt tanítási eszközök (tankönyvek, audio és videó anyagok) rendkívül érdekesek és vonzóak, megkönnyítik ezáltal a résztvevők számára az ismeretek gyorsabb és hatékonyabb elsajátítását.

Tanítási módszerük az úgynevezett kommunikatív módszer a célnyelven való kommunikációt helyezi előtérbe és a mindennapi valós élethelyzetekben való nyelvhasználat könnyedségét segít elsajátítani.

A kommunikatív módszer az interaktivitást és tanár-nyelvtanuló közötti közvetlen oktatási viszonyt rendkívül fontosnak tartja, ezért nagyon sok aktív nyelvi játékot, élethű beszédhelyzetet és kommunikációra alapuló tevékenységet ajánl, amelyek elősegítik a nyelv kulturális vetületének a megismerését is.

A csoportos tanfolyamok minőségét a Bridge LSH tanárainak szakmai felkészültsége és gazdag tanítási tapasztalata garantálja.

Tanfolyamok helyszíne a Bridge Language Study House, "Scheffler János' Pasztorációs Központban található székhelye. Beiratkozási határidő: 2009 október 16. Levélcím:  BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE Nyelvoktató Központ Szatmárnémeti, 440014, "Scheffler János" Központ, Libertăţii tér 20 szám. A tanfolyammal kapcsolatban információkat a 0361-101038 és a 0740-985-868 telefonszámon kaphatnak. E-mail: satumare@blsh.ro Webes elérhetőség: www.blsh.ro/satumare

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: