2019-09-07 05:00:53• hírek • Blikk.hu

Fehérben búcsúztatták L.L. Junior balesetben elhunyt kisfiát

 Fehérben búcsúztatták a zenész balesetben elhunyt kisfiát.

Végső búcsút vettek L.L. Junior kisfiától, a hároméves Dávidkától. A kisfiú tragikus baleset áldozata lett múlt szombaton, temetésére több százan érkeztek a fővárosi Fiumei úti sírkertbe. A gyásznép könnyes szemmel nézte a pici fehér koporsót, amelyben Dávidka teste feküdt.  Juniort felesége, Körtvélyessy Kinga kísérte, ám a szertartás alatt és a gyászmenetben nem ő állt mellette, az énekes gyermekei édesanyjának, Csillának a kezét fogta – egymást támogatták életük legnehezebb napján.
 

– Amikor Csilla megérkezett, látszott rajta, hogy nem tudja elfogadni, ami történt. Nagyon rosszul volt, még ülni is alig tudott, a barátai, családtagjai támogatták, nehogy összeessen – mesélte lapunknak a gyásznép egyik tagja. Az őrjítő gyásztól szintén roppant megviselt Junior egy pillanatra sem hagyta magára a megtört asszonyt, aki rosszul is lett a szertartás alatt, csakúgy, mint a zenész édesanyja.
 

– Szegény Fanni néni már amikor meglátta a koporsót, zokogva kiabálta a kisfiú nevét. Nagyon össze volt törve, mert imádta az unokáit. Amikor odamentek a koporsóhoz, először ráborult, majd összeesett, elhagyta az ereje szegényt. Csilla is nagyon rosszul volt, de rajta inkább az látszott, nem tudja felfogni, miért történik ez velük. Junior is meg volt törve, de tudta, tartania kell magát – folytatta a gyászoló hozzátartozó. 
 

Először a Neurotic és az Ámen egykori frontembere, a ma Prédikátorként ismert Pajor Tamás, majd Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója mondott beszédet. A Bibliából idézett, s arra kérte a kisfiú családját, hogy engedjék el a kisfiút hogy az Úrhoz mehessen a lelke, ahogy az édesapa, Junior is búcsúzott a fiától a halála másnapján megtört szívű posztjában: „felszállt a mennybe a kisangyalom”. A gyászbeszédek után Mága Zoltán játszott hegedűn, míg a háta mögött kivetítőn a fájdalmas rövid életéből villantak fel fotók, apró emlékek.A sírhoz vezető úton hintó szállította a kis, hófehér koporsót, a fehér hintót Pintér Tibor színművésznek, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának két fehér lova húzta. A sír fölött Pajor Tamás újra a Bibliát idézte, míg leengedték a földbe Dávidka testét. Junior és Csilla mindvégig egymásba kapaszkodott, szorították egymást. Látszott, hogy a régi sérelmeket, a haragot és a dühöt erre a napra félretették, egymás támaszai voltak a szomorú napon. Az asszony végig keserűen csóválta a fejét, nem akarta elhinni, hogy többé nem ölelheti át a kisfiát, és hiába szerette volna még utoljára megérinteni a kicsiny koporsót – elkésett.


– Szegény Csilla, nem tudott elköszönni a kisfiától, olyan gyorsan történt minden. A temetőből már nem együtt távoztak. Kinga a szüleivel ment, Junior az édesanyjával, Csilla pedig a testvérével és családjával indult a halotti torra – mondta az ismerős. – Végül a kis Lacikát nem hozták el a temetésre, pedig szerették volna. Fel is készítették rá, mi fog történni, de végül a hozzátartozók tanácsára inkább óvodába vitték, nehogy traumát okozzon az öccse temetése.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: