2015-03-17 17:07:20• hírek • Kocsis Zoltán

Fegyverrel riogatta egyik kamasz a másikat a Deák-tér közelében

A Szatmár Megyei Rendőrség munkatársait is meglephette, amikor M. Árpád azért tett feljelentést, mert fiát egy fegyverrel rendelkező kamasz zaklatta. A nyomozás során aztán kiderült, hogy a riogatónál volt is fegyver, meg nem is.

A feljelentés szerint a 16 éves fiúhoz szombat hajnalban lépett oda egy másik kamasz a Deák-tér (Titulescu-tér) közelében. Utóbbi egy autóból szállt ki, kezében egy fegyvernek látszó tárgy volt. Szerencsére az atrocitás nem vont maga után testi sérülést.

A nyomozás során kiderült, az autóból kiszálló „támadó" egy 15 éves kamasz volt, a gépkocsiban pedig egy 17 éves és egy 19 éves foglalt még helyet. A 15 éves fiúnál pedig műanyaggolyókkal működő airsoft pisztoly volt - amely nem számít fegyvernek, így nincs szükség engedély birtoklásához, használatához. A pisztoly a 17 éves kamaszé volt...

A 15 éves fiú ellen fenyegetés vádjával indul eljárás.

Nem csak a fiatalok okoznak gondot a rendőrségnek: Lajosmajoron egy 76 éves férfi egy tompa tárggyal többször is megütött egy nyolcvanas éveiben járó férfit, akit kórházba kellett szállítani. Itt megállapították, csak kisebb felszíni zúzódásokat szenvedett, csontja szerencsére nem törött.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: