2011-05-24 09:16:53• hírek • Szatmar.ro

Fegyveres rablás a benzinkútnál

Fegyveres rablás történt kedd hajnalban Szatmárnémetiben, a Károlyi úton található benzinkutat egy maszkos, késsel felszerelt férfi fosztotta ki. Személyes sérülés nem történt, az elkövetőt nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Nem mindennapi esemény történt kedden hajnali fél öt körül a Szatmárnémeti kivezető útja, a Károlyi út mellett található benzinkútnál: egy maszkos fiatal kirabolta a kasszát. A minden valószínűség szerint fiatal férfi kihasználta, hogy abban a pillanatban a kasszás nőn kívül senki sem volt az benzinkút üzlethelyiségben, odalépett hozzá és egy kést a torkához szorítva követelte az aznapi bevételt. Sajtóértesülések szerint 10.000 lejt rabolt el, ám ezt a rendőrség illetékesei nem erősítették meg.

A segélyhívást követő néhány perccel később a helyszínre érkezett egy rendőrből és egy csendőrből álló járőregység, akik elől az elkövető futva menekült el. Ana Malaescu rendőrségi szóvívó elmondta, hogy a hatóság feltételezése szerint az elkövető a Sárga-híd környékén a Szamosba ugrott és így próbált meg elmenekülni.

„Nagy erőkkel vonultak ki a kollégák a bejelentést követően, ám egyelőre nem tudni, mi lett a sorsa. Reméljük, amennyiben beleugrott a Szamosba, hogy nem fulladt bele", mondta Malaescu.



A Károlyi úti Petrom-kutat kedd hajnalban rabolták ki


A délután folyamán aztán Ana Malaescu a Szatmár.ro megkeresésére elmondta, hogy a rendőrség emberei az elrabolt pénz egy részét megtalálták. Méghozzá a Szamos túlpartján. Ez egyben azt jelenti, hogy a tettes túlélte a kalandot és a pénz másik részével szökésben van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: