2013-12-05 20:16:15• hírek • MTI

Fegyveres ékszerrablás Párizsban

Az első vizsgálatok szerint a Párizs központjában, a híres Vendome tér közelében található Audemars Piguet ékszerüzletben, a Saint-Honoré utcában, a rablók pisztollyal fenyegették meg az eladókat, majd több luxusórát elvittek.

A rendőrség szerint a kár értéke az első becslések szerint 800 ezer euró körül mozog. A fegyveres rablóknak sikerült elmenekülniük a helyszínről.

Yoan Maras, az Alliance rendőri szakszervezet képviselője a France Info hírrádióban elmondta: délután 3 óra tájban egy férfi és egy nő lépett be az üzletbe, nem viseltek álarcot. Amíg a férfi a revolverét az eladókra fogta, a nő húsz órát rakott el. Nem törtek össze semmit, miután az órák szabadon hozzáférhetők voltak.

Szeptember elején egy másik ékszerboltot is kiraboltak a Vendome téren. Akkor egymillió euróra volt becsülhető a kár. Októberben pedig egy 15 főből álló fegyveres kommandó a Vacheron Constantin márka párizsi üzletét rabolta rekordidő alatt. A volt Jugoszlávia tagállamaiból származó rablókat akkor néhány órán belül előállította a rendőrség. (mti)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: