2012-10-24 14:30:31• hírek • Póti Orsolya

Fedezni tudják a műtét költségeit!

Október 20-án a „Dinu Lipatti" Filharmónia jótékonysági koncertnek adott otthont, melynek keretében fellépett a szatmári Beatles Emlékzenekar, Mikó István és Sugár.

Telt ház előtt játszott szombat este a szatmári Beatles emlékzenekar és meghívott vendégük, Mikó István színművész, az első magyarországi Beatles banda megalapítója. A közismert slágerek mellett, a rendezvény második felében vidám percekre is sor került Sugár és a színészegyüttes tagjainak jóvoltából.

A koncertre való belépés ugyan ingyenes volt, de a szünetben, illetve a koncert végén mindenki szíve és lehetőségei szerint adakozhatott. Az  összegyűlt adományokat ifj. Péter Zsolt műtéti költségeire fordítják majd. Péter Attila Zsolt színművésztől, a zenekar egyik tagjától megtudtuk: a koncert során összegyűlt annyi adomány, amennyiből fedezni tudják az elkövetkező műtéti beavatkozás költésgeit.

A rendezvény keretében a Netmusic Zenebolt felajánlott licitre egy Cort márkájú elektromos gitárt, melyet aláírt Mikó István színművész, Lukács Peta, a Bikini együttes gitárosa és Sántha Gábor, Ruzsa Magdi gitárosa. A gitár kikiáltási ára 800 lej, licitálni lehet december 22-ig a Facebookon. A felajánlott összeget szintén a gyermek műtéti költségeire fordítják.

A szatmári Beatles emlékzenekar ezúton is megköszöni a támogatók önzetlen segítségét!

A Netmusic jóvoltából licitre felajánlott Cort-gitár

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: