2011-11-16 13:55:41• hírek • Szatmár.ro

Fedezd fel Te is az ősz szépségét!

Már lassan a hétvégi túráknak és kiruccanásoknak is vége a egyre közelgő tél miatt. Helyette pihenj és lazíts, töltődj és erősödj ősszel! Keresd fel a legjobb wellness és gyógyszállodákat, vagy látogass el egy kellemes élményfürdőbe.

Lehullanak a falevelek, ezzel egyidejűleg megérkezik az őszi fáradtság, levertség is. Novemberben minden egyre sötétebb, az idő egyre zordabb és hidegebb. Azonban a szomorkásnak tűnő ősz is tartogat kellemes meglepetéseket, csak rajtad múlik, hogy visszahozd a nyarat az életebe.

Ahhoz, hogy megszabadulj az ősz okozta levertségtől szükséged van fényre és olyan programokra, amelyek igazán kikapcsolnak. Éppen itt az ideje, hogy lazíts, pihenj és feltöltsd magad a közelgő ünnepekre.

Csodálatos élményfürdők, klimatizált szobák és sok-sok wellness-lehetőség vár rád itthon és külföldön egyaránt. A közelben lévő magyarországi szállodák hangulatos éttermekkel, magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, reformételekkel járul hozzá az egészséges életmódhoz, valamint pezsgőfürdőikkel, termálvizes medencéikkel, hangulatos pihenőtermeikkel valóságos felüdülést jelent.



Ha szeretnéd az őszi kikapcsolódást egybekötni immunrendszered erősítésével, akkor kipróbálhatsz különböző kezeléseket, fényterápiás programokat, oxigéntárpiát is, valamint egy-egy masszázst is beiktathatsz, amely nem csak a testet, hanem a lelket is kényezteti.

Egyre elterjedtebb a gasztro-wellness kezelések fogalma, ezért az elmúlt években számos egészségmegőrző központ bevezette. Köztudott, hogy természetes ételeinkben-italainkban számos biológiailag aktív összetevő található, melyek a bőrön keresztül is fel tudnak szívódni. Ezért vált a szépítő-kényeztető kezelések kitűnő alapanyagává többek közt az antioxidánsokban gazdag bor, a sokoldalú méz, a tápláló tejszín, vagy a vitamindús sör. Ha ezt is kiakarod próbálni keres fel egy ilyen szolgáltatásokat nyújtó központot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: