2018-01-15 11:29:04• hírek • (x)

Fedezd fel Spanyolország szépségeit és szerezz életre szóló emlékeket!

Ha még nem döntötted el, hová utazol ebben az évben, akkor ne keresgélj tovább. A Challenge Travel egy minden képzeletet felülmúló kirándulásra hív a mesés Spanyolországba.

A 2018. augusztus 26. és szemptember 4. között zajló utazás fénypontja Barcelona, nem véletlenül. A 2000 éves várost a legtöbben hangulata miatt zárják a szívükbe, éghajlata kellemes, mégis mediterrán a légkör. Rengeteg történelmi és kulturális élményt nyújt, az FC Barcelona csapatának ez a hazája, gyönyörű a tengerpart, a helyiek pedig a vidám és talpraesett katalánok.
 

Az első nap utazással telik, a részvevők este már Velence/Padova környéki szállásukon hajthatják álomra fejüket. Második nap a luxus városába, Monte Carlóba visz az út, itt a kirándulók az Óvárost, a Hercegi Palotát látogatják meg, valamint kívülről megszemlélik a kaszinót is. A Nizza környéki szállás elfoglalása előtt a monacói milliomosok főhadiszállása, a Hotel de Paris is felfedi magát a csapat előtt.
 

A harmadik nap során a kirándulók St. Tropez-ban tartanak rövid megállót, ahol megismerkedhetnek az Óvárossal és a kikötővel, valamint belekóstolhatnak, milyen egy igazi provence-i piac. A nap ez alkalommal is a szállás elfoglalásával ér véget. A negyedik nap a kikapcsolódás jegyében zajlik: fürdőzés, napozás és vásárolgatás vár a résztvevőkre.
 

Az utazás ötödik napján a csapat beveszi Barcelona városát. Meglátogatják a Sagrada Familia Katedrálist, Kolumbusz Kristóf szobrát, a focirajongók legnagyobb örömére pedig a FC Barcelona stadionjába is belesnek. Ezt követően a kirándulók belevethetik magukat a barcelonai nyüzsgésbe, hiszen a csoport felkeresi a Ramblát, a véros sétálóutcáját, ahol jókedvű helyiek keverednek utazókkal, trafikok, piacok, roskadozó üzletek, kávézók kavalkádja a platán sorok között.
 

A hatodik nap ismét szabadidős tevékenységekkel telik, hetedik napon azonban a csoport búcsúzik Spanyolországtól, a távozás  Girona – Perpignan – Montpellier – Azúr Part útvonalon történik majd. A kirándulók meglátogatják Cannes-t, ahol természetesen vásárolni is marad idő.
 

A kirándulás nyolcadik napján a csapat elérkezik Olaszországba. Az Éze Village-ban tartott megálló során megcsodálhatják Nizzát. Ezt követően a kirándulók továbbutaznak az utolsó szállás felé, Padova irányába. A kilencedik nap sem telik eseménytelenül, a hazafelé vezető úton a csoport meglátogatja a posztojnai cseppkőbarlangot.
 

A részvételi díj egy főre számítva 560 euró, az egyáras felár azonban +215 eurót jelent. A gyerekek kedvezménynek örvendhetnek: a 12 évnél fiatalabbak számára 75 euróval kevesebbe kerül az út. Az ár tartalmazza: utazás *** os autóbusszal Szatmárról, 1 - 1 éj szállás  *** os szállodában Velence /Padova  környékén reggelivel, 1-1 éj szállás az Azúr  Parton (Cannes környékén), 4 éj szállás *** os szállodában  , svédasztalos félpanzió  Costa Braván, idegenvezető költségei, városi behajtások, parkolások. Az ár nem tartalmazza:  Egész napos kirándulás Barcelonába : 40 euró / fő  , belépők felnőtt kb. 60 € /fő. Egészségügyi biztosítás: 35 Ron. 


További információkért hívd a 0758 07 88 55-ös telefonszámot vagy keresd fel személyesen a Challenge Travel irodáját, a Nicolae Golescu 7. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: