2015-03-12 12:56:41• hírek • (x)

Fedezd fel Dél-Csehország varázslatos városait!

Merülj el a cseh kultúrában, járd be Prága, Karlovy Vary vagy éppen Cesky Budejovice utcáit.

Hangulatos, tartalmas és felejthetetlen többnapos utazásra hív a Challenge Travel: a népszerű, Szatmárnémeti székhelyű utazási iroda Dél-Csehországba viszi el a szatmáriakat. Indulás: április 2-án! A kirándulás egybeesik a katolikus húsvéttal, így ha meg akarod úszni az ünnepi készülődést és aktív pihenéssel töltenéd az ünnepi napokat, ennél jobb programot keresve sem találsz!

A kirándulás több fővárost is érint: a szatmári indulást követően az első komolyabb megálló Budapesten lesz, ahol a panorámás városnézést követően az utazók elfoglalják szálláshelyüket, hogy reggel újult erővel induljanak Pozsony és Prága felé. A cseh sörfőváros számtalan látnivalóval várja a turistákat: a Véncel-tér, az arany-utca, az óváros mind-mind olyan hely, amit látni kell. Persze lesz idő elmerülni a prágai sörözők világában is, amiről csak annyit mondhatunk: kihagyhatatlan program!

A kirándulás keretében a következő napon több csehországi települést is meglátogat majd a csapat. Felkeresik a filmfesztiváljáról híres fürdővárost, Karlovy Varyt, ahol még a Becherovka Múzeumba is be lehet nézni. A programban szerepel Cesky Krumlov és Cesky Budejovice meglátogatása is - utóbbit sokan a világ leszebb kisvárosaként tartják számon.

A visszaúton a kirándulók betérnek Bécsbe is, ahol a panorámás városnézés mellett meglátogatják a híres-neves vidámparkot, a Pratert is.

Kirándulj Prágába a Challenge Travellel

Az ötnapos utazásra a részvételi díj egy személy számára 250 euró - ebben benne foglaltatik az utazás háromcsillagos autóbusszal, pályadíjak, parkolások, városi behajtások, 4 éj szállás 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és az idegenvezető költségei. Az utazással kapcsolatban bővebb információkat ide kattintva kaphatsz.

Érdeklődni lehet továbbá a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában. Keresd fel a Challenge Travel Facebook oldalát is, ide kattintva!

Ceske Budejovice

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: