2015-01-29 14:56:41• hírek • (x)

Február 6-án nyit az Art Grand Marriage

Az esküvői kiállítás keretében divatbemutatót is tartanak és humor-est is lesz a Grand Mallban.

A Grand Mall idén is megszervezi a nagy hagyományokkal rendelkező Art Grand Marriage esküvői kiállítást. Erre február 6-8-án kerül sor, a szervezők pedig az év legnagyobb ilyen típusú rendezvényeként hirdetik, amelyen minden eddigi esküvői expóknál több, az esküvő-bizniszben érdekelt kiállító lesz jelen.

Itt gyakorlatilag mindent be lehet szerezni, mindennel kapcsolatban lehet majd információkat és árajánlatokat kapni, amire egy igazán jól sikerült lagzin szükség lehet.

A Grand Mallban egy helyen találod majd Szatmár és a környező megyék legjobbjait: fotósokat, videósokat, cukrászdákat, éttermeket, dekorációk készítésével foglalkozó vállalkozásokat, utazási irodákat. Megismerkedhetsz majd esküvői termek ajánlatával, megismerkedhetsz olyanokkal, akik profin be tudják tanítani neked és párodnak a nyitótáncot, lesznek oldtimereket és limuzinokat bérbe adó cégek és borokat is kóstolgathatsz. És ha nem szeretnél nagy energiát fordítani az esküvő vagy lagzi megszervezésére, akkor az esküvői kiállításon találkozhatsz profi rendezvényszervezőkkel is, akik leveszik a válladról a terheket.

Az esküvői kiállítás pénteken, február 6-án 13 órakor nyitja meg kapuit. Az első napon 20 óráig tartanak nyitva, majd szombaton 10 és 20 óra között várják az érdeklődőket. Vasárnap 10 és 18 óra között tart majd nyitva a rendezvény.

A szombati napot a 18 órakor kezdődő Marriage Show dobja majd fel, amikoris helyi és erdélyi divattervezők esküvői kreációival ismerkedhetsz meg. A divatbemutatót követően pedig a nagybányai humor-duó, Mircea és Cipocu szórakoztatja majd az egybegyűlteket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: