2019-04-02 13:16:02• hírek • Szatmár.ro

Faültetési mozgalom 2.: a Zöld Szatmár lelkes csapata szerda délután ismét akcióba lendül

A Zöld Szatmár lelkes önkéntesei ismét faültetésbe fognak. Ezúttal a 16-os lakónegyed különböző részeit veszik célkeresztbe.

Babos Krisztinától megtudhattuk, hogy juhar csemetéket készülnek plántálni olyan helyekre, ahol jól jönne egy kis árnyék. A tavaly elültetett fácskákat is pótolják, ahol kell. Sok erőt és kitartást emészt fel a természetes és a mesterséges pusztítás látványa. A csoport ennek ellenére kitartó és jó kedéllyel fognak neki a zöldítésnek.

 

A Zöld Szatmár április 3-i, szerdai eseményének meghívója így hangzik: "Folytatjuk az ültetést Szatmárnémetiben. Várunk benneteket szerdán, április 3-án 16 órára az Oituz utcai játszótérre (az 5-7. számhoz, hátul a tömbházak mögé). Ha tudtok, hozzatok ásót, lapátot, cseréplécet." - Krisztina hozzátette: "Cseréplécet azok is hozhatak, akik nem szállnának be az ásásba, ültetésbe. Óriási segítséget jelent, mert megvédi a fiatal fák vékony törzsét a mindenféle viszontagságok ellen."

 

Krisztina megosztotta, segítő kezekre mindig szükség van. Mindenkit szeretettel várnak, a legfiatalabbaktól az örök ifjakig. A több tucatnyi önkéntes nevetéssel fűszerezett hangulatot teremt, mely megkönnyíti a munkát. A jó hangulat garantált!

 

Hétvégén, valószínű vasárnap kerül sor a harmadik felvonásra, mely az ipari parkban lesz. Ezzel kapcsolatban pontos helyszínt és időpontot a Zöld Szatmár Facebook-oldalán találnak. Kattintsanak erre a hivatkozásra, kövessék figyelemmel a csoport munkáját a közösségi média oldalon!

 

Csatlakozzanak! Közösen szebbé, zöldebbé tehetjük Szatmárnémetit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: