2019-10-29 14:33:47• hírek • (x)

Faültetési akciót szervezett a Polipol

Mivel napjainkban egyre nagyobb gondot okoz a korlátlan fakitermelés, ezért a német gyökerekkel rendelkező Polipol Mobila vállalat az elmúlt hétvégén faültetési akciót szervezett.

A cég munkatársait már kora reggel várta a busz, mellyel egészen a mezőfényi erdőig utaztak. Itt a kb. 50 főt számláló csapat tagjai ásót és lapátot ragadtak, majd közös erővel nem kevesebb mint 600 csemetét ültettek el, így gazdagítva a település erdejének faállományát.
 

A Polipoltól egyébként nem állnak távol a hasonlóan nemes célú kezdeményezések, hiszen már a kezdetek óta fontos a cég számára a szociális szerepvállalás. A mozgás és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében idén nyáron ismét megszervezték a Fit Day nevű eseményt, melyen százak sportoltak és jótékonykodtak együtt. Hasonló célja volt az áprilisban megrendezésre kerülő jótékonysági maratonnak is, melynek alkalmával nem csak egy futóversenyre várták a mozgás szerelmeseit, hanem egy autizmussal kezelt kisfiú gyógykezelését is támogatták. Tavaly év végén pedig gyermekotthonok lakóit lepte meg a Polipol Mikulása. Az akciónak köszönhetően három nagykárolyi gyermekotthon harminc ifjú lakóját sikerült megörvendeztetni, azonban nem csak a szépen csomagolt dobozokban lapultak ajándékok. A mezőfényi cég csapata emellett több doboznyi ruhát és játékot is összegyűjtött a gyerekek számára, de ez még mindig nem minden. A gyermekotthonok ugyanis több olyan dolgot is kaptak, melyek nagymértékben megkönnyítik a hétköznapokat, pl. háztartási és egyéb elektronikai készülékek.






 

 
Împădurire POLIPOL 2019 / POLIPOL faültetés 2019

 

Posted by Polipol Mobila on Tuesday, October 29, 2019
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: