2011-03-31 09:11:53• hírek • Balog Anita

Fásyék csinálták a bulit

A Szakszervezetek Művelődési Házában léptek fel a Zeneexpressz sztárjai.

A ShowTime Entertainmant Factory és a Netmusic.ro zenebolt közös szervezésében, egy erdélyi koncertturné részeként léptek fel Szatmárnémetiben a Zeneexpressz című televíziós műsor sztárjai: Fásy Ádám és barátai: Sihell Ferry, Baby Gabi és Fásy Zsüliett. a zenészek saját szerzeményekkel és örökzöld dalokkal szórakoztatták a nagyérdeműt, ragaszkodva ahhoz, amit a tévéműsorban is követnek: magyar közönséget magyar nyelvű dalokkal kell szórakoztatni.

Fásy Ádám személyében egy rendkívül barátságos és közvetlen "vidéki gyereket" ismerhetett meg a közönség, aki mint minden erdélyi koncert alkalmával a felé áramló szeretet meghatottan állt színpadra, illetve jött le a színpadról, hogy testközelben szórakoztathassa a közönséget. Duettet adott elő lányával, aki zsenge kora ellenére már több dalhoz is írt szöveget, Sihell Ferry - akit Fásy az évszázad dalszerzőjeként hívott a színpadra - pedig néhol latinos hangulatú, saját szerzeményekkel örvendeztette meg a közönséget. Baby Gabi számos saját slágert hozott Szatmárnémetibe, s hősiesen állta az autogramkérők ostromát is az előadás szünetében.

Annak ellenére, hogy Fásyék nem tartoznak feltétlenül a legtrendibb, menő előadók közé, a Szakszervezetek Művelődési Házának közönsége egy igazán kellemes hangulatú koncerten vehettek részt, az örökzöldek, mulatós dallamok és magyar nóták kedvelői pedig hónapok múlva is emlegetni fogják ezt a koncertet.


Fásy Ádám a közönség körében
Fásy Ádám a közönség körében


Sihell Ferry a színpadon
Sihell Ferry a színpadon


Autogramosztás a szünetben


Baby Gabi is lelkesen osztotta az autogrammokat
Baby Gabi is lelkesen osztotta az autogrammokat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: