2010-09-13 17:09:59• hírek • Blikk

Fásy: El a kezekkel a lányomtól!

Kitört a háború! Verebes István (62) nekitámadt a Fásy családnak. A Mikroszkóp Színpad igazgatójánál Fásy Zsülike egy vidéki hotelről énekelt dala verte ki a biztosítékot.

A direktor keményen odaszólt a családnak. „Na jó, de hát azért mindennek legyen egy határa. Zsülike reklámdalt énekel egy hotelről. Annak az apának, aki ezt meri művelni a kölkével, büntetésül egész életében, a nap 24 órájában Bunyós Pityu dalait kell a fülébe harsogni, hogy belegebedjen. Az az apa, aki a kislányát így öltözteti föl, ne csodálkozzon, ha később.... És azt már le se írom, mire számíthat később! (...)" - fejtegette véleményét az interneten Verebes.

- Tartom magam ahhoz, amit a blogban leírtam - mondta lapunknak a direktor. - Gyermekvédelmi okokból bűnnek tartom, amit azzal a gyerekkel művelnek. Sajnos látom a kislány jövőjét. Az ízlésességről, a produktumról már nem is beszélek, de reklámcélokra felhasználni egy gyereket, ez már gyámügyi kérdés. Ha ide jutottunk, akkor attól tartok, már nincs határ.

Fásy először ledöbbent a direktor megny ilvánulásán, majd mint egy felbőszült bika, úgy rohant ellenfelének, azért, hogy megvédje gyermekét.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.


Fásy Ádám szerint Zsülike igenis tehetséges, ha nem tetszik, ne hallgassa
Fásy Ádám szerint Zsülike igenis tehetséges, ha nem tetszik, ne hallgassa


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: