2014-02-16 20:51:59• hírek • Kocsis Zoltán

Farsangoztak a Hám János diákjai

Az elemi osztályok számára február 28-án szervezi meg a farsangot az iskola vezetősége.

Javában tart a farsangi időszak, ennek megfelelően pedig a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum diákjai is szabadjára engedték kreativitásukat és jó kedvüket. Pénteken mind az V-VIII., mind pedig a IX-XII. osztályosok maskarákba öltöztek.

A hagyományoknak megfelelően a nagyok farsangját a X. A (osztályfőnök Trepszker Erika) és X. B. (osztályfőnök Koczinger Éva) osztály tagjai szervezték meg. Kérésükre mindenki fejfedőkkel érkezett az eseményre. A mulatság 18.00 órakor kezdődött és 22.00 óra körül ért véget táncos mulatsággal a Szent Alajos Konviktusban. A diákok három előadással és fánkkal készültek az eseményre.

A kisebb generáció tagjai az iskola dísztermében gyűltek össze, szintén pénteken. Ők is előadásokkal és vidám maskarákkal készültek. Volt ott kalóz, varázsló, Barcelona és Chelsea futballista, orvos, keleti szépség, Luke Skywalker, szakács, bohóc, cowboy vagy éppen üzletember.

Minden osztály előadással készült a  farsangra, amiért dicséret illeti a gyerekek mellett az osztályfőnököket, Anderco Juditot, Szász Anikót, Hadházi Évát, Bara Gabriellát és Polcz Zitát.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: