2010-01-28 13:58:04• hírek • Szatmár.ro

Farsangoltak az óvodások

Gyönyörű királykisasszonyok, színes pillangók és varázsolók lepték el délelőtt a Hám János Óvodát, ami nem meglepő, hiszen a tanintézményben csütörtökön szervezték meg a hagyományos farsangi mulatságot.

A Hám János Római Katolikus Iskolaközponthoz tartozó óvoda már korán reggel benépesült jelmezbe öltözött, vidám gyerekekkel, akik büszkén mutatták egymásnak ötletes jelmezeiket. Volt katicabogár, tavasztündér, oroszlán, robot, és természetesen Barbie baba, Batman, Zorró és Pókember is, aki együtt mulatta az időt a farsangi mulatozás napján.

„A kicsik izgalommal készültek a mai napra, sokan otthonról hozták a jelmezt, de volt, aki az óvónénik segítségével készítette erre az alkalomra az álarcát. Természetesen az alkalomhoz illő farsangi fánk is került a csoportok asztalaira, melyeket a nagymamák készítettek külön erre az alkalomra" - tudtuk meg Lieb Andra igazgatónőtől.

Az óvodások azonban nemcsak a saját csoportjukban, hanem az egész közösségnek is megmutathatták szebbnél szebb jelmezeiket, hiszen egymás termeibe is ellátogattak, ahol felhőtlenül szórakozhattak, táncolhattak együtt az idei farsangi mulatságon.


Hám János Óvoda: farsangi mulatságot rendeztek


Hám János Óvoda: farsangi mulatságot rendeztek


Hám János Óvoda: farsangi mulatságot rendeztek


Hám János Óvoda: farsangi mulatságot rendeztek
Hám János Óvoda: farsangi mulatságot rendeztekKapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: