2011-02-25 17:14:35• hírek • Póti Orsolya

Farsangoltak a Kölcseysek

Farsangi mulatságot szervezett február 25-én a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium Diákszövetsége. A rendezvény igen színesre sikeredett, hiszen jelmezbemutatóra, játékokra és tombolahúzásra is sor került. Természetesen a buli sem maradt el. 

A KÖFEDISZ pénteken változatos farsangi rendezvényt szervezett a Kölcsey Ferenc Főgimnázium V-VIII. osztályos diákjainak. A nagy hagyománynak örvendő mulatság változatossága abban rejlett, hogy a jelmezbemutatón kívül szórakoztató játékokra és tombolahúzásra is sor került. A mulatságra csak jelmezben lehetett belépni, és a jelmezeket zsűri értékelte.

A diákok színes jelmezekbe bújtak: volt sok rocker fiú és rocker lány, voltak macskák és egyéb állatok és három kereszteslovag is betoppant.

A jelmezvetélkedő után a szervezők három osztályterembe játéksarkokat alakítottak ki, ahol kreatívabbnál kreatívabb foglalkozásokra került sor. Volt mesesarok, horgászverseny, kézműves sarok és egyéb érdekes játék. A résztvevők játékpénzben részesültek, amelyért tombolát vásárolhattak. A tombolahúzás után buliztak a farsangolók.



Többfordulós farsangi rendezvényt szervezett a KÖFEDISZ
Színes jelmezekbe bújtak a diákok


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: