2020-02-13 08:55:47• hírek • Szatmár.ro

Farsangoltak a Kölcsey bentlakásában is

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium bentlakásában idén is megszervezték a farsangi bált.

Az estet először a csapatokba rendeződött résztvevők produkcióival, illetve bemutatkozóikkal indították. A csapatok 3-4 tagból álltak, akiket a háromfős zsűri, azaz Katona Adél, Fóris Henrietta, és Kótai Levente értékelt és pontozott. A csoportok produkciója alatt mindenki törekedett egy rövid, humoros, és kreatív jelenetet előadni. Ezután a játékok következtek: három játék közül véletlenszerűen húztak egyet a csapatok.
 

A játékok a következőek voltak: Szóbeszéd - egy személy maradt a teremben, egy rövid szövegrészletet olvastak fel neki, majd mint egy pletyka, terjedt az utolsó csapattársig. Neki az emlékezetére hagyatkozva vissza kellett mondania a szöveget, és ha egy szót megemlített a kiemelt szavakból, akkor pont járt érte; Activity: minden személy húzott egy szót, majd azt vagy el kellett mutogatnia, vagy körül kellett írnia; Dallam: miden személy véletlenszerűen kihúzott egy zeneszámot, majd a maximális 3 pontért egyedül el tudta mondani a refrént, 2 pontért kapott egy kis segítséget, és 1 pontért belehallgathatott.



Minden csapat jól teljesített, érdekes sztorik születtek a szóbeszédből, humoros jelenetekneket láthattak az activity során, de a dallam során is új dalszövegek alakultak ki. A játékok után a zsűri elvonult megbeszélni a nyertes csapatokat, majd ezt követően az eredményhirdetés következett. A zsűri a következő csapatokat jelölte ki díjazottaknak: a különdíjat a Emilió Familia csapata nyerte, a harmadik helyezett a Bulicsászárok csapata nyerte, a második díjat a Kőkorszaki Szakik csapata nyerte, az első díj pedig a Transzfesztiták csapatát illette. A szórakozás az eredményhirdetés után is folytatódott, ugyanis az este egy közös bulival ért véget.


Köszönetet illeti a bentlakás adminisztrátorát, Polacsek Attilának, a zsűri tagjait, a pedagógusokat, és mindenkit, aki tapsával biztatta a játékosokat.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: