2014-02-20 14:54:47• hírek • (x)

Farsang és jelmezverseny a Züm Züm Játszóházban

Február 28-án sok játék, tánc, jelmezverseny és egyéb foglalkozás várja a gyerekeket a Züm-Zümben.

Idén is fantasztikus farsangi mulatsággal várja a gyerekeket Szatmárnémeti kedvenc játszóháza, a Grand Mall első emeletén található Züm Züm Játszóház. Akik voltak már valamilyen foglalkozáson itt azok tudják: vidámság, a jókedv garantált.

Így lesz ez február 28-án, a farsangi mulatság alkalmával is. A 6 év alatti gyerekeket 16.30-tól, a 6 év felettieket pedig 19 órától várják a Züm Züm Játszóházba, rengeteg foglalkozással, játékkal és tánccal. Na meg persze az elmaradhatatlan jelmezparádéval és versennyel, sőt, a legeredetibb saját (illetve némi szülői segítséggel) készített jelmezt különdíjjal fogják jutalmazni.

A helyek száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb bejelentkezni a felejthetetlennek ígérkező farsangi álarcos bulira. Egy belépő díja gyermekenként 20 lej.

A rendezvénnyel kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: