2011-02-22 14:46:34• hírek • Póti Orsolya

Farsangi mulatsággal búcsúztak a téltől

Vidám farsangi mulatsággal búcsúztak a téltől a Reménység Központot látogató idősek. A nagy hagyománynak örvendő rendezvényre közel harmincan öltöttek jelmezt.

A szatmárnémeti Caritas Segélyszervezet által működtetett Reménység Központban február 22-én 10 órától vidám farsangi mulatságra várták az intézményt látogató időseket. A központban immár 16-ik alkalommal szervezik meg a nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt, és idén közel harminc idős bujt jelmezbe a farsangoláshoz, majd vonult fel egy-egy kiválasztott zeneszámra.

A felvonulók nagyon jól tudtak azonosulni jelmezeikkel, amelyeket még hitelesebbé tettek a tánclépések. A mulatságot egy vidám bohócpár nyitotta, majd érkeztek „vendégek" Tirolból és Párizsból, láttunk virágárushölgyet sok-sok virággal, járt itt tengerész és török basa is, valamint a népes cigány család sem hiányzott.

Amint azt Hauler Magdolnától megtudtuk, idén a legidősebb jelmezesek már a 80-ik életévüket is betöltötték, de szemmel láthatóan fiatalos lépésekkel perdültek be a terembe. A jelmezek egy része megmaradt a korábbi bálokról, de voltak olyanok, akik teljesen új jelmezzel és álarccal rukkoltak elő. A jelmezesek édességcsomagban részesültek.

A farsang vidám hangulatát idén is a jó zene, a finom étel és az elmaradhatatlan farsangi fánk adta meg. A farsangolók délután 4 óráig mulathattak.



A mulatságra tiroli vendég is érkezett
A mulatságra tiroli vendég is érkezett



 

Csoportkép is készült a jelmezbe bújt farsangolókról
Csoportkép is készült a jelmezbe bújt farsangolókról


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: