2010-01-29 17:27:35• hírek • Szatmár.ro

Farsangi bulira készülünk

Felejtsétek el az idétlen maskarákat, egyszerűen szerezzetek be egy jó álarcot, vagy dobjatok magatokra egy jó sminket és legyetek Ti a Szatmár.ro Farsangi báljának középpontjában. Nyertetek már értékes nyereményeket úgy, hogy nem is kellett mindezért túl nagy erőfeszítést tennetek? Ha még nem, akkor ennek is eljött az ideje.

Farsangi mulatságra hívunk mindenkit február 5-én, az Insomnia Clubba. No nem olyan „mindenfélének beöltözök és egész este idegesít a jelmezem" bulit szervezünk, hanem valami sokkal lazábbra gondoltunk. Mi lenne, ha egyszerűen csak a kreativitásotokra bíznátok a megjelenéseteket. Egy könnyed - ám annál látványosabb és sokatmondó - smink talán elég is ahhoz, hogy Te is a díjazottak között legyél. Természetesen, nem szabály, hogy nem lehet teljesen beöltözni, ha szívesen cipelnéd egész este Shrek vagy Darth Vader jelmezét, mi abban is benne vagyunk - számunkra az a fontos, hogy Te és a barátaid jól érezzétek magatokat.

Kifogásokat találni nem érdemes, ha erre a napra van is már programod az alábbiakban adunk rá okot, hogy mérlegelni kezdj. Támogatóinknak köszönhetően értékes jutalmakat osztunk szét a legkreatívabb jelmezek, illetve álarcok viselőinek.

Gazdára talál egy 100 lej értékű vásárlási utalvány a TandTSport sportruházati boltnak köszönhetően, egy 50 lej értékű étkezési jegy a Fratelli Pizzéria felajánlásával, 3db 100 lejes vásárlási utalvány a Fashion&Price by QUELLE jóvoltából, valamint egy kétszemélyes vacsora a Chilly Csárda étteremben, amit akár Valentin napkor is elkölthettek a kedveseddel.

Szóval, ne feledjétek mindenkit várunk szeretettel február 5-én, pénteken az Insomnia Clubban. A belépés díjtalan.

Ha otthon maradsz, kimaradsz!



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: