2010-02-12 16:33:21• hírek • Szatmár.ro

Farsangi buli ügyességi vetélkedővel

A felhőtlen szórakozásé volt pénteken délelőtt a főszerep a szatmárnémeti Balcescu-Petőfi Általános Iskola IV.C osztályában.

Immár hagyománnyá vált, hogy minden évben a farsangi idő vége felé mulatságot rendeznek a Balcescu-Petőfi Általános Iskola osztályai. Nem volt ez másképp ezúttal sem Ianos Erzsébet IV. C osztályában. „Az utóbbi hetekben farsangi énekeket tanultunk, kézimunka órákon ötletes bohócokat, maszkokat készítettünk." - tudtuk meg a tanítónőtől.

A kisdiákok ugyanakkor a klasszikus Piroska, hercegnő, Zorró jelmez mellett szívesen bújtak ezúttal is olyan jelmezekbe, melyek az aktuális filmekből, mozisikerekből vett hősöket utánoznak.

Az idei farsangi mulatságon természetesen a hangsúly a szórakozáson, az ügyességi játékokon volt. A feladatok között olyan ügyességi próbák szerepeltek, amelyekben bekötött szemmel etették egymást joghurttal, pattogatott kukoricát gyűjtöttek szívószál segítségével. A feladatokon a tanulók jókat derültek, majd pedig a tanítás végéig táncos mulatsággal ünnepelték a farsangot.


Jó hangulatban telt a farsang
Jó hangulatban telt a farsang


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: