2015-02-08 13:05:32• hírek • Szatmár.ro

Farsangi buli Hókuszpókkal és a hupikék törpökkel

A farsangi mulatságot tartott a Kálvária templom német közössége és a szatmári NDF.

Farsangi mulatságot szervezett szombat este a Kálvária templom német közössége és a Német Demokrata Fórum szatmári szervezete a Svábház Wendelin Fuhrmann termében. A gyermekek számára már 16 órától kezdetét vette a mulatság: vidám vetélkedők követték egymást, volt tánc lufival és a gyerekek késsel-villával ették a csokit.

A felnőtteket 18 órátol várták: a közösség gyermekei, fiataljai és felnőttei vicces táncokat adnak elő, majd élő zenével, tombolával és jelmezbemutatóval folytatódott a buli.

Az első ilyen farsangot 1990-ben szervezte meg az akkor frissen alakult Német Demokrata Fórum. Azóta egyetlen alkalommal sem maradt ki a vidám télbúcsúztatás. Ez az egyik olyan mulatság a városban, ahol a többség maskarát ölt, ráadásul monden évben hihetetlenül ötletes jelmezekbe bújnak. Most a bál sztárjai a hupikék törpikék voltak, na meg a gonosz Hókuszpók, aki a macskáját is magával vitte a mulatságra.

A tombolán mindenki nyert, ugyanúgy ahogy a farsangi bál résztvevői is: a késő éjszakába nyúló buli igazi kikapcsolódás volt finom ételekkel és az elmaradhatatlan farsangi fánkkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: