2013-01-11 12:16:20• hírek • Kocsis Zoltán

Készülj a Farsangi bálra Sárközújlakon

A szilveszteri buli is remekül sikerült
A szilveszteri buli is remekül sikerült

Három a magyarság igazság, gondolhatják a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatalban, és a remekül sikerült szüreti bál és a szilveszteri buli után egy újabb remeknek ígérkező szórakozási lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek: február 2-án, szombat este jön a Farsangi bál!

A helyszín ezúttal is a Braserie vendéglő lesz, a belépő pedig 65 lej fejenként. Ebben benne van a menü, az italról viszont mindenkinek magának kell gondoskodnia. Nem úgy a szórakozásról!

A talpalávalót ugyanis a Csanálos zenekar biztosítja majd, a vendégeket pedig 20.00 órától várják. Ezúttal is nem árt sietni és pontosnak lenni, különben az ember lemarad a 21.00-kor soron következő meglepetésről. Hogy ez mi lesz, azt Piricsi Artúr polgármester nem akarta elmondani. Azt viszont elárulta, hogy ezúttal is értékes nyereményeket vihet az haza, akinek kedvez Fortuna istenasszony a tombolán.

„Olyan jól sikerült a szüreti bál és a szilveszteri buli is, hogy ez motivációt jelentett egy újabb közös bálra. Ezért döntöttünk úgy, hogy szervezünk egy Farsangi bált is", nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Piricsi. „Jelen állás szerint ez lesz az utolsó buli őszig, úgyhogy mindenki használja ki", tette hozzá mosolyogva a kisváros első embere.

Akinek felkeltettük az érdeklődését és úgy gondolja, hogy ott a helye a sárközújlaki Farsangi bulin, az a 0744-615310-es telefonszámon jelentkezhet.

Remekül sikerült a szilveszteri buli is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: