2010-02-07 19:08:36• hírek • Szatmár.ro

Farsangi „nagyüzem” a megyében

Nem volt hiány mulatságokban a mögöttünk hagyott hét végén: az utolsó hetébe fordult az idei farsangi időszak.

Túrterebesen a hagyományos tűzoltóbállal ünnepeltek ebben az évben is: minden idők legnagyobb érdeklődése közepette mulattak az emberek a kökényesdi együttes zenéjére. A tombolasorsolás fődíja - ugyancsak hagyományosan - egy malac volt, amit idén Fricinek kereszteltek el a szervezők.

E mellett egy kamion kavicsot, használati tárgyakat, ruházati cikkeket vihettek haza a szerencés résztvevők. A bál bevételét egy kapu vásárlására fordítják, amit a túzoltószínre fognak felszerelni.

Halmiban az Albert Schweitzer Alapívány rendezett jótákonysági bált: ez nem batyubál volt, a résztvevők háromfogásos vacsorát kaptak a beléptidíjként befizetett 75 lejért. A tombolasorsolás itt sem maradt el: a fődíj egy kerékpár volt.


Túrterebesen a hagyományos tűzoltóbállal ünnepeltek ebben az évben is


Kaplonyban immár sorozatban a második farsangi bált rendezték meg: ezúttal a kultúrotthon vezetősége volt a fő szervező. A mulatság elején fellépett a Szomszédnéni Produkciós Iroda. Sztatmárudvariban is farsangi bál zajlott a hét végén: a felnőttek ünnepségét a gyerekek rendezvénye előzte meg, mely ezúttal is nagy érdeklődésnek örvendett.


Halmiban hetedjére szervezett jótékonysági bált az Albert Schweitzer Alapítvány


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: