2010-02-12 12:49:11• hírek • Szatmár.ro

Farsangi bálok hétvégéje

A hét végén végetér az idei farsang, ennek megfelelően nem lesz hiány bálokban vidéken.

A 2010-es farsang utolsó hétvégéjéhez illően nem lesz hiány mulatságokban az előttünk álló hétvégén: a különféle bálok mellett vidám előadásokkal köszöntik az idei tavaszt.

Kaplonyban péntek este a helyi római-katolikus egyházközség várja az egyháztanácsosokat, kulturális csoportokat, egyházi alkalmazottakat a hagyományos bálba, majd vasárnap, 16 órakor a kultúrotthonban a szokásos farsangi előadást fogják megrendezni.

Ugyancsak szombaton lesz a farsangi bál Csanáloson, Mezőfényen, Mezőpetriben és Kálmándon: 30-40 lejt kell páronként fizetni beléptidíjként, ami mellett az ellátást is hazulról hozzák a résztvevők - a zenét mindenütt a helyi együttes szolgáltatja. A farsangutó legkülönlegesebb helyszíne a halmi kultúrotthon lesz: az RMDSZ községi szervezetének idei báljára nem kell beléptidjjat fizetni, és az otthonról magukkal hozott finomságok mellett meglepetésként - azazhogy immár nem az, mert elárultuk - egy tál bográcsgulyás is jár majd nekik a szervezők részéről. A tombolasorsolás fődíja egy színestelevízió lesz.

Aki még nem döntötte el, mivel tölti a hétvégét, az igyekezzen: gondolja meg, melyik faluban akar mulatni a helybeliekkel, ugyanis húshagyókedd, illetve hamvazószerda után beköszönt a böjt, és vége a dáridózásnak egy időre.


Túrterebesen már túl vannak a farsangi bálon
Túrterebesen már túl vannak a farsangi bálon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: