2017-02-13 12:22:25• hírek • Kocsis Zoltán

Farsangi bállal búcsúznának a téltől a sárköziek

Megelégelték a telet a sárközújlakiak (is), szombat este farsangi bállal adták mindenki tudtára: ők bizony már várják a tavaszt. (Hogy a tél mit szól  ehhez, az más kérdés). Tették ezt ráadásul rendkívül jókedvűen.

Nem mintha szükség lett volna újabb visszaigazolásra, ám ezúttal is beigazolódott, mennyire szüksége van egy közösségnek egy rendezvényteremre. Piricsi Artúr polgámester szinte egyik első lépése volt a lakodalmas terem újjávarázsolása. Hogy a döntés helytálló-e, jelesül igazolja, hogy azóta rendre teltházas bálokat rendeznek benne - legyen szó farsangról, szüretről vagy szilveszterről. És akkor még a lagzikról nem is beszéltünk...

A lakodalmas terem ezúttal is zsúfolásig megtelt, mintegy kétszáz ember szórakozott felhőtlenül, amihez az Amulett együttes szolgáltatta a zenei aláfestést.

A szervezők arról is gondoskodtak, hogy egyetlen hölgy se menjen haza üres kézzel: mindenki kapott egy szál vörös szegfűt. A gyönyörű virágok szétosztásában Piricsi Artúr polgármester és Seer Gyula helyi RMDSZ-elnök igazán illusztris segítséget kapott: Turos Lóránd szenátor, Magyar Lóránd parlamenti képviselő és Nagy Szabolcs megyemenedzser is részt vállalt az ajándékozásban.

Elegük van már a sárközieknek a télből és szívük szerint már a következő bálra készülnének...

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: