2015-01-21 08:27:44• hírek • Kocsis Zoltán

Farsangi bál sztárvendéggel és meglepetésekkel

Noha idén csak ízelítőt kaptunk eddig a télből, aligha bánják sokan, hogy lassan kezdődik a farsang időszaka. Ami rendeltetésénél fogva is a tavasz közeledtének félreismerhetetlen jele. Mindezt pedig érdemes annak rendje és módja szerint megünnepelni! Aki szintén így gondolja, annak ajánljuk figyelmébe február 14-én a sárközújlaki farsangi mulatságot.

A polgármesteri hivatal által a tavaly pazarul felújított lakodalmas terembe 19.00 órától várják majd a vendégeket. A hangulatért a helyiek által jól ismert és kedvelt Revans Duó felel majd, ám az est nem marad sztárvendég nélkül: 20.00 órától fellép Magyarország legismertebb harmonikása, Márió is.

„Mi több, a helyi RMDSZ-tagok támogatásával további meglepetésekkel is készülünk, ám erről egyelőre nem szeretnék többet elárulni", jelentette ki sokat sejtetően a főszervező Piricsi Artúr polgármester.

A szokásoknak megfelelően a farsangi mulatság batyus bál lesz, azaz az italról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A belépő ára 15 lej fejenként. Érdeklődni és helyet foglalni a 0740-558102, 0745-545771 és a 0745-545772-es telefonszámokon, illetve a polgármesteri hivatalban személyesen lehet. Jegyek még korlátolt számban kaphatóak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: