2013-01-23 15:21:56• hírek • Szatmár.ro

Farsangi bál a Züm Züm Játszóházban!

Sok meglepetéssel, játékkal, arcfestéssel és jelmezparádéval készül a farsangra a szatmárnémeti Züm Züm Játszóház. Február 15-én igazi jelmezes bál várja a szórakozni vágyó gyerkőcöket.

A gyermekek lételeme a szerepjáték. Szeretik eljátszani a szuperhőst, a királynőt, a kalózt, vagy a boszorkányt, de szívesen bújnak állatjelmezekbe is. A farsangi mulatságok újabb lehetőséget nyújtanak számukra, hogy álarcot öltsenek - akár csak rövid időre is.

A Züm Züm Játszóház február 15-én, pénteken farsangi bált szervez két korosztály számára is. Délután 16.30 órától a legkisebbek, a 6 év alattiak mutathatják be jelmezeiket, este 19 órától pedig a 6 év fölöttiek érezhetik jól magukat a bulin.

Az arcfestésről, a jelmezparádéról és a zenéről a szervezők gondoskodnak, akik nem feledkeznek meg a sok játékról és meglepetésről sem. Mint megtudtuk, a legeredetibb saját készítésű jelmez különdíjban részesül.

Egy belépőjegy ára 20 lejbe kerül, a testvérek pedig kedvezményben részesülnek. A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődő szülőket, foglaljanak időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

Züm Züm Játszóház a szatmárnémeti Grand Mall II. emeletén található.
Nyitva tartás: 10.00 - 20.30

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: