2018-02-25 06:09:10• hírek • Blikk.hu

Farmjáról jár fellépni Benkő Péter

Felkészülten várja már a nagypapaszerepet Benkő Péter.

"Egy falu végén lakom, Annavölgyben, egy erdő közepén, így igazán idilli környezetben élhetek a feleségemmel és két lóval, két kutyával és még négy macskával. Ez a farm, ahol boldogan élünk évek óta Klaudiával" – avatta be hétköznapjaiba a Vasárnapi Blikk olvasóit Benkő Péter. Bár a színész fia, Márton nem a színészi pályát választotta, édesapja büszkén beszél fia hivatásáról is.


"Márton nagyszerű srác, ő a mindenkori amerikai nagykövetség rezidenciáját rendezi, ő maga építette fel a karrierjét, ő találta az állást, és emiatt nagyon büszke is vagyok rá! Emellett pedig egy tökéletes apa-fia kapcsolatunk van, amiért nagyon hálás is vagyok. Még nincs unokám de természetesen várom már, hogy nagypapa lehessek egyszer" – tette hozzá a színész, akinek már komoly tervei is vannak a nagyszülőségre.


"Szerencsés vagyok, hogy sok olyan ember volt az életemben, aki mindig kézen fogott, és megmutatta a világot. Én akkor nagyon jól éreztem magam. Szeretném majd én is, ha lesz egyszer unokám, hogy ő is érezze jól magát velem, a nagypapájával, aztán ha tanul közben valami kis apróságot, annak én csak örülök. Mindenképp szeretném vele megszerettetni majd a természetet, hiszen én is édesapámtól – aki most lenne százéves – örököltem a természetközeliségem. Vele jártam vadászni is, de végül engem inkább a mező és az erdő szeretete fogott meg és a lovak" – magyarázta Benkő.


Számára sokakkal ellentétben a művészet mindig csak második volt. "Nem lehet az a pálya fontosabb az ember életében, mint a saját gyereke. Aki a pályát választja, azzal nem értek egyet, az egy rettenetesen nagy önzőség. Egy saját karrierépítés, ami csak róla szól, hogy mindenki őt csodálja. Aki így gondolkodik, annak a színésznek sajnos vége".
 

Benkő Péter ma is rendszeresen játszik a Turay Ida Színház színpadán, Détár Enikő partnereként Az utolsó szerep című darabban, illetve a legendás színészlegendát, Jávor Pált (1902–1959) alakítja a Szerb Színház társulatában. "Jávor Pali utolsó mulatását visszük színpadra, amikor a kórházi ágyából felkelve táncolt még egy utolsót két cigányzenész társaságában" – tette hozzá Benkő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: