2018-07-14 07:07:48• hírek • Szatmár.ro

Fantasztikus hangulattal nyitott az Utcazene Fesztivál

Több helyszínen, számtalan színpadon várta a zene, a kikapcsolódás és a szabadtéri programok iránt érdeklődő szatmáriakat a Street Music Festival.

Az egész hétvége remek előadásokkal és fellépőkkel kecsegtet, a szervezők az eddigieknél még színesebb programmal készültek a műfaj szerelmeseinek és azoknak is, akik még csak most ismerkednek az utcazenével.


Idén több mint 40 külföldi pályázó jelentkezett. A szatmárnémetiek és a rendezők vendégszeretete meghozza gyümölcsét, egyre több előadó és turista érkezik a rendezvényre, elkápráztatva a helyieket.



A felállított színpadok már önmagukban különlegességnek számítanak, nem csak a régi központban, a gödörnél vagy a Yard teraszán merülhetünk el a tehetséges zenészek muzsikájában, nem bizony! A szervezők nem kevesebbet álmodtak meg, mint egy úszó színpadot a Szamoson!


A július 13. és 15. közti hétvége azonban nem csak a közönség számára izgalmas, hanem a művészeknek is. Az előző évek hagyományához híven idén is versenyt írtak ki a fellépőknek. Az előadókról a zsűri mellett a közönség is kifejtheti véleményét egy online szavazásnak köszönhetően. A tét igencsak nagy: a verseny összdíjazása ebben az évben eléri a négyezer eurót, de egy különdíjra is szert lehet tenni, melynek köszönhetően ennek nyertese részt vehet a Veszprémi Utcazene Fesztivál versenyében is. 


Aki tartalmasan, minőségi szórakozással szeretné tölteni a hétvégét, látogasson ki a következő két napban is zajló Utcazene Fesztiválra, melyen színes, kicsik és nagyok által egyaránt élvezhető programokkal várnak mindenkit a szervezők.


Az eseménnyel kapcsolatos további információkért érdemes követni a Street Music Festival Facebook-oldalát, de a FestivApp néven található mobilos alkalmazást is megéri letölteni, melynek segítségével a hétvégi program mellett az eső esetében életbe lépő B-tervről is értesülhetsz.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: